Gerookte vis, op ambachtelijke wijze gerookt

Het oude ambacht van vis roken is een vak apart. Vis moet op de juiste temperatuur en exact de juiste tijd worden gerookt. Roken geeft een bijzonder lekkere smaak aan verschillende vissoorten. Wij hebben voor u het beste van het beste geselecteerd!

Ons assortiment gerookte en luxe vissoorten

• Eigen uitgesneden gerookte paling
• Ambachtelijk gerookte zalm (langgesneden zalm, stukjes en zalmsnippers)
• Gestoomde makreel
• Gestoomde makreelfilet
• Gerookte meerval
• Gerookte forelfilet
• Gerookte makreel
• Gerookte pepermakreel
• Gerookte spekbokkingfilet
• Gerookte sprotfilet

Openingstijden
maandag
10:30 - 17:45
dinsdag
09:00 - 17:45
woensdag
09:00 - 17:45
donderdag
09:00 - 17:45
vrijdag
09:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Sorry, wij zijn nu gesloten

icon

logo wit